ANGST, HOOGTEVREES, BANG TE VALLEN, SNELHEID

In het Eindhovense dagblad van 16 april 2013 kwam ik een artikel tegen van een mevrouw die jarenlang een liefhebster was van wintersport totdat zij een paar keer flink onderuit was gegaan met skiën. Vijftien jaar lang had ze niet meer op de lange latten gestaan want zodra zij boven aan de piste stond bevroor zij van angst. Herken je dat ook? Heb je last van angst? Angst om te vallen? Angst voor hoogtes? Of angst voor snelheid?

Paniek op de piste

En zou je graag weer lekker willen skiën?
Gewoon ontspannen in een cabine/gondel/kabelbaan willen zitten?
Boven op de berg om je heen kijken, het mooie dal zien en van het uitzicht genieten?
Lekker de frisse lucht in willen ademen terwijl je naar beneden gaat?

Als je weer lekker wil skiën, genietend van de witte wereld terwijl je sportief en gezond bezig bent maak dan met mij een afspraak.
Met behulp van hypnose ben je meestal in een sessie van je hoogte vrees, angst om te vallen of om snelheid te maken af. Je weet wel dat je niet bang hoeft te zijn voor … (vul hier maar in waar je last van hebt) maar je voelt iets heel anders namelijk angst.
Je weten heeft te maken met je denken met je ratio en dat gebeurt allemaal in je linker hersenhelft terwijl je voelen in je rechterhersenhelft plaatsvindt. 
Met hypnose werk je op onbewust niveau waardoor links en rechts een praktische oplossing vinden of een innerlijk besluit nemen waardoor je paniek weg blijft.
Geweldig toch?

Loop je al een tijdje rond met angst klachten voor hoogtes, snelheid, liften, cabines etc. aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Zijn er geen onderliggende problemen dan ben je in één sessie van je klachten af. Bel 023 - 7 43 29 43 of mail mij voor een afspraak diana@sqbewust.nl Je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

 

KLACHTEN?

Loop je al een tijdje rond met klachten of heb je behoefte aan een goed gesprek, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Bel 023 - 7 43 29 43 of mail mij voor een afspraak diana@sqbewust.nl. Als je hypnotherapie of regressie therapie wil volgen heb je geen verwijzing nodig van een huisarts.

STOP NU MET ROKEN

Ik bemerk een flinke belangstelling om te stoppen met roken met behulp van hypnose. Wil je ook een betere gezondheid, meer frisse lucht, een goede conditie en meer smaak? Bel 023-7432943 of mail mij voor een afspraak diana@sqbewust.nl. Velen voor jou hebben al een succesvol bezoek aan mijn praktijk gemaakt.