NIEUWSGIERIG WAT MIJ BEZIG HOUDT?

Op mijn weblog schrijf ik over dingen die ik mee maak of die mij bezig houden.
Natuurlijk hoop ik dat mijn blogs met veel plezier gelezen worden maar ik ben ook benieuwd waar JIJ graag een artikel over zou willen lezen. Of misschien heb je een vraag die ik via mijn blog voor je kan beantwoorden. Laat het mij weten door op een blog te reageren.

Als je op een blogtitel klikt krijg je het volledige verhaal te lezen en laat daar je reactie achter.

A.s. maandag is het weer zover, Blue Monday. Hoe ga je die dag overleven?

A.s. maandag is het weer zover, Blue Monday. Hoe ga je die dag overleven?
De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht een wetenschappelijke formule waaruit bleek dat de laatste maandag van de volle week van januari, de meest deprimerende dag van het jaar is. Op die dag voelen mensen zich neerslachtig en een beetje depri want goede voornemens zijn toch weer niet gelukt, de vakantie is nog zo ver weg, het salaris laat nog op zich wachten, het is buiten vroeg donker en dan moet je ook nog, na het weekend, weer een hele week werken. Zucht…..

Helpen deze negatieve gedachtes je door de dag? Dacht het niet.
Moet je de hele week werken? Is dat waar? Je zou zo maar eens morgen of overmorgen een vrije dag kunnen nemen. Lekker doen waar je zin in hebt. Wat voel je als je dit gelooft?

Het zijn niet de negatieve gedachtes maar de waarheid die je eraan hecht die je depri maken.
Is Blue Monday ECHT WAAR? Of is het enkel een publiciteitsstunt, verzonnen door een psycholoog die in opdracht het reisagentschap Sky Travel werkte? Welke waarheid hecht jij aan Blue Monday?

Dus tip 1. Vraag jezelf af is het waar? Welke waarheid hecht jij aan je gedachten?

Wil je tot aan Blue Monday meer tips ontvangen “Hoe Blue Monday te overleven”? Reageer dan onderaan de pagina op mijn blog en ik mail je gratis meer nieuwe tips zodat je maandag lekker in je vel, zonnig en positief de week begint. Nou?

Kuzzzz Diana 

Reageer

Recente reacties

Schrijf je hier in hier als je mijn nieuwste blogs wil ontvangen.

Meer over mij weten?

Vertel mij over welke onderwerpen je in mijn blog zou willen lezen.
Momenteel schrijf ik wat mij bezig houd en wat ik mee maak in mijn praktijk (uiteraard rekening houdend met mijn geheimhoudingsplicht). Wil je meer van mij, Diana Vergouwen-Koenekoop weten klik dan hier .