NIEUWSGIERIG WAT MIJ BEZIG HOUDT?

Op mijn weblog schrijf ik over dingen die ik mee maak of die mij bezig houden.
Natuurlijk hoop ik dat mijn blogs met veel plezier gelezen worden maar ik ben ook benieuwd waar JIJ graag een artikel over zou willen lezen. Of misschien heb je een vraag die ik via mijn blog voor je kan beantwoorden. Laat het mij weten door op een blog te reageren.

Als je op een blogtitel klikt krijg je het volledige verhaal te lezen en laat daar je reactie achter.

Ben jij mijn vriend?

Vorige week heeft Stijn Gabeler een filmpje over mij en mijn praktijk gemaakt zodat je een indruk krijg van waar en hoe ik werk. Op enig moment in het filmpje (bij 1.45 minuut) zeg ik over mijn cliënten dat het hele leuke mensen zijn en dat ik met iedereen wel bevriend zou willen zijn.

Daarmee wil ik zeggen dat je echt geen slechte jeugd gehad hoeft te hebben, dat je geen zielig of sneu persoon hoeft te zijn of dat je doorgedraaid bent om naar een hypnotherapeut/coach te gaan. Want als het zover is dan ga je naar een psychiater, de slijterij of je probeert zelfmedicatie. Hypnotherapie/coaching kies je als je snel en effectief resultaat wilt bij het bereiken van een doel of het oplossen van een probleem. Een goede geestelijke gezondheid is eerder een voorwaarde.

En misschien heb je een fijne partner of goede vrienden waarmee je ook kan praten maar een therapeut/coach heeft de gesprekstechnieken, de interventies en oefeningen om je in je kracht te krijgen. Met bekenden en zeker familie praat je vanuit een bestaande structuur, rolverdeling en agenda. Er is hoe dan ook een bestaand beeld van jou en een idee over wat het beste voor je is. Ze geven goed bedoeld advies. En dat voelt soms ook lekker, maar geeft meestal geen resultaat.

Loop je al een tijdje rond met een (onverklaarbare) klacht waar je vanaf wilt, mis je de zin van het leven of heb je juist heel veel zin in het leven maar heb je hulp bij het duidelijk maken en bereiken van je doelen, ben je op zoek naar een antwoord op jouw vraagstuk of een oplossing voor jouw probleem, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Bel 0252 - 70 25 50 of mail mij voor een afspraak.

Als je hypnotherapie of regressie therapie wil volgen heb je geen verwijzing nodig van een huisarts.
Hypnotherapie wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Via onderstaande link tref je een actueel overzicht aan van de vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars van hypnotherapie.
Let hierbij goed op de gestelde voorwaarden.
http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

AGB code SQ Bewust 90.059955
Zorgverlenersnummer 90.100351
Lid van NBVH

 

Reacties

Willem  Koenekoop

Willem Koenekoop schreef

Hallo Diana,

Het verhaal goed en rustig gebracht.

Ik ben trots op je.

Groeten pappa.

Monique

Monique schreef

Nou zus ik heb al 3 vriendinnen naar je toegestuurd en ze zijn allemaal heel blij met je therapie.

Ga zo door ik ben supper trots op jou !

Kees K.

Kees K. schreef

Heel goed gedaan, Diana.

Klasse!

Meija

Meija schreef

Ik heb veel bewondering voor je Diana, super goed gesproken.

Je doet het geweldig

Reageer

Recente reacties

Schrijf je hier in hier als je mijn nieuwste blogs wil ontvangen.

Meer over mij weten?

Vertel mij over welke onderwerpen je in mijn blog zou willen lezen.
Momenteel schrijf ik wat mij bezig houd en wat ik mee maak in mijn praktijk (uiteraard rekening houdend met mijn geheimhoudingsplicht). Wil je meer van mij, Diana Vergouwen-Koenekoop weten klik dan hier .