NIEUWSGIERIG WAT MIJ BEZIG HOUDT?

Op mijn weblog schrijf ik over dingen die ik mee maak of die mij bezig houden.
Natuurlijk hoop ik dat mijn blogs met veel plezier gelezen worden maar ik ben ook benieuwd waar JIJ graag een artikel over zou willen lezen. Of misschien heb je een vraag die ik via mijn blog voor je kan beantwoorden. Laat het mij weten door op een blog te reageren.

Als je op een blogtitel klikt krijg je het volledige verhaal te lezen en laat daar je reactie achter.

Is Oud hetzelfde als Nieuw?

Vanavond dan is het zover, de laatste uren, minuten, secondes van 2014 worden door de klok weggetikt. En in een gedachte flitst het hele jaar aan je voorbij. De dromen die zijn waargemaakt maar ook de uitglij momenten. Want succes en teleurstelling horen bij elkaar, net zoals liefde en haat of Oud en Nieuw.

Wij denken vaak in polariteiten; het is goed OF fout, wit OF zwart.
Het is eigenlijk het zelfde, het één kan niet bestaan zonder het andere.

Want stel je de polen nu niet eens voor als een rechte lijn maar als een cirkel.
En als je nu eens voorstelt dat 2 uitersten eigenlijk hetzelfde kunnen zijn door ze samen te smelten naar iets nieuws; wat voor moois kan daar dan uit voortkomen?

Precies op dat snijvlak waar Oud en Nieuw, Succes en Teleurstelling, Ziekte en Gezondheid, Liefde en Haat, bij elkaar komen gebeurt er iets speciaals. Soms gaan wij aan dat moment voorbij, staan wij er niet bij stil. Maar vanavond om precies 24.00 uur staan wij er wel bij stil en vieren wij dit bijzondere moment met oliebollen en champagne.

Ik ben benieuwd wat voor moois er uit 2014 voor 2015 gaat voortkomen. En welke polen er samen gevoegd gaan worden zodat er iets nieuws kan ontstaan, welke nieuwe kansen er voor het grijpen liggen en welke ervaringen en bijzondere momenten wij weer met elkaar zullen beleven.

Bedankt allemaal voor 2014 en wij zien elkaar weer in 2015, kuzzzz Diana

Reageer

Recente reacties

Schrijf je hier in hier als je mijn nieuwste blogs wil ontvangen.

Meer over mij weten?

Vertel mij over welke onderwerpen je in mijn blog zou willen lezen.
Momenteel schrijf ik wat mij bezig houd en wat ik mee maak in mijn praktijk (uiteraard rekening houdend met mijn geheimhoudingsplicht). Wil je meer van mij, Diana Vergouwen-Koenekoop weten klik dan hier .