NIEUWSGIERIG WAT MIJ BEZIG HOUDT?

Op mijn weblog schrijf ik over dingen die ik mee maak of die mij bezig houden.
Natuurlijk hoop ik dat mijn blogs met veel plezier gelezen worden maar ik ben ook benieuwd waar JIJ graag een artikel over zou willen lezen. Of misschien heb je een vraag die ik via mijn blog voor je kan beantwoorden. Laat het mij weten door op een blog te reageren.

Als je op een blogtitel klikt krijg je het volledige verhaal te lezen en laat daar je reactie achter.

Reacties

Ina

Ina schreef

Wat een mooi artikel, en in de onkruid, mooi hoor meissie, goed bezig hoor

Karla

Karla schreef

Inderdaad mooi en duidelijk artikel. Wel jammer dat het artikel in afbeeldingen staat, dit leest net iets minder fijn. Waarschijnlijk is dit <a href="https://www.zobegaafd.nl/spirituele-intelligentie-sq/">artikel over SQ</a> ergens gepubliceerd? In een tijdscrhift oid? Waar kan dit aangeschaft worden?

schreef

Hoi Karla, normaal gesproken kan je het blad via onderstaande link bestellen. Maar ik zie dat nummer 228 sept/okt 2015 niet in de shop staat. Er staat wel een e-mail adres waar je naar kunt schrijven. ihttp://www.onkruid.nl/winkel/categorie/onkruid-magazine

Reageer

Recente reacties

Schrijf je hier in hier als je mijn nieuwste blogs wil ontvangen.

Meer over mij weten?

Vertel mij over welke onderwerpen je in mijn blog zou willen lezen.
Momenteel schrijf ik wat mij bezig houd en wat ik mee maak in mijn praktijk (uiteraard rekening houdend met mijn geheimhoudingsplicht). Wil je meer van mij, Diana Vergouwen-Koenekoop weten klik dan hier .